Prachtige dag-/boottocht Arnhem - Wijk bij Duurstede

Prachtige dag-/boottocht Arnhem - Wijk bij Duurstede

Prachtige dag-/boottocht Arnhem - Wijk bij Duurstede

Vertrekdatum: woensdag 12 juli 2017.

Woensdag 21 juni 2017 (VOL)

Gaat u met ons mee om te genieten van een vier uur durende vaart over de Nederrijn? Ook dit jaar varen we weer een nieuwe route! Deze dagtocht hebben wij speciaal voor onze lezers samengesteld in samenwerking met Paulusma Reizen.

Een schitterende cruise over de Nederrijn, een prachtig stuk oer-Hollands landschap. We laten ons inschepen op het luxe riviercruiser van Rederij Celjo te Arnhem. Ontvangst door de bemanning met koffie en gebak.

Na vertrek in Arnhem zullen wij op de Nederrijn stroomafwaarts varen richting Oosterbeek. Bij Oosterbeek passeren wij een stuw- en sluiscomplex waarna wij via Wageningen de Grebbenberg en Rhenen bij het sluis- en stuwcomplex van Amerongen aan zullen komen. Rond het middaguur wordt aan boord een koffietafel geserveerd. Hierna varen wij verder naar Wijk bij Duurstede om af te meren en waar u een uurtje vrije tijd krijgt. Hierna gaan we weer in de touringcar voor een mooie route over de Utrechtse heuvelrug naar ons dineradres. Na het diner wordt een ieder weer teruggebracht naar de opstapplaats en kunt u nagenieten van een mooie dag!

Inbegrepen:

  • vervoer per luxe touringcar vanaf een opstapplaats in uw regio
  • 4 uur durende riviercruise
  • koffie met gebak aan boord
  • koffietafel met kroket
  • driegangen afscheidsdiner op de terugweg


Lezersprijs: € 79,- p.p.
Exclusief reserveringskosten € 3,75 per boeking.

Informatie en reserveren
Voor meer informatie of het boeken van deze prachtige dagtocht neemt u contact op met Paulusma reizen www.paulusma.nl, telefoon 0512-514174 of via e-mail info@paulusma.nl.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »