Dagtocht Keukenhof inclusief rondvaart Kagerplassen

Dagtocht Keukenhof inclusief rondvaart Kagerplassen

Volledig verzorgde dag!

 

Vertrekdatum: dinsdag 11 april 2017.

 

’s Ochtends vertrekken wij vanaf de diverse opstapplaatsen in het Noorden. In de bus krijgt u een lekkere kop koffie met een gevulde koek. Op de Kagerplassen in Zuid-Holland maken we een prachtige rondvaart van ongeveer 1,5 uur.

 

Aan boord genieten we van een heerlijke broodjeslunch met koffie en thee. Vervolgens vertrekken we naar de Keukenhof. Dit jaar is het thema ‘Dutch Design’. Bekende kunstenaars en ontwerpers, zoals Mondriaan en Rietveld, hebben hiervoor de basis gelegd. Het thema is o.a. verwerkt in het bloembollenmozaïek en de Mondriaantuin met zijn primaire vierkante kleurvlakken.

Na ons bezoek en het afscheidsdiner op de terugweg, wordt u weer teruggebracht naar uw opstapplaats en kunt u nagenieten van een bijzonder mooie dag!

 

Inbegrepen:

  • vervoer per luxe touringcar vanaf een opstapplaats in uw regio
  • koffie met gevulde koek in de touringcar
  • rondvaart Kagerplassen 1,5 uur
  • broodjeslunch met koffie of thee aan boord
  • entree Keukenhof
  • driegangendiner op de terugweg

 

Abonneeprijs € 79,- p.p.

Lezersprijs € 87,- p.p.

 

Exclusief boekingskosten € 3,75.

 

Deze dagtocht wordt uitgevoerd onder ANVR, SGR en keurmerk touringcarbedrijf.

 

INFORMATIE EN RESERVEREN

Voor meer informatie of het boeken van deze kleurrijke dagtocht gaat u naar www.paulusma.nl. Een e-mail sturen kan ook: info@paulusma.nl.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »