Dagtocht Bijbelverhalen in Zand

Dagtocht Bijbelverhalen in Zand

Vertrekdatum: woensdag 17 april 2019. 


Een speciale belevenis voor de lezers van Friesch Dagblad. Één van 's werelds grootste binnen-zandprojecten wordt in Elburg gerealiseerd. Talloze bijbelverhalen worden op de Veluwe in zandsculpturen tot leven gebracht.

In een enorme loods in Elburg zijn uit zo'n vierduizend kuub zand tientallen Bijbelse figuren herrezen. De toren van Babel, Jona en de walvis, Adam en Eva in het paradijs, de geboorte en kruisiging van Jezus, de put van Jozef. Zomaar wat Bijbelverhalen die de revue passeren bij een dagje Zandverhalen in Elburg. Zandkunstenaars hebben 1200 dagen lang gewerkt aan dit initiatief van Aad Peters.


Programma:

's Morgens vroeg rijden wij vanaf uw opstapplaats naar Elburg.
Hier bezoekt u Bijbelverhalen in Zand, één van 's werelds grootste binnen-zandprojecten. Met zo'n 4000 m³ zand, tientallen sluisdeuren, 1000 jaar oude olijfbomen, botters en beeldhouwwerken, komen de verhalen van onze cultuur van Bijbelse verhalen tot stand.

Deze dag worden we ontvangen met koffie en gebak en aansluitend kunnen we de zandsculpturen bewonderen. Hierna volgt een vrije lunchpauze in het historische vestingstadje Elburg. Ten slotte maken wij een prachtige zwerftocht naar ons dineradres waar een heerlijk diner wordt geserveerd.

 

Inbegrepen:

  • vervoer per luxe touringcar vanaf een opstapplaats bij u in de regio
  • twee kopjes koffie met gebak
  • entree Zandverhalen
  • een zwerfrondrit over onder andere de Veluwe
  • 1 x driegangendiner

 

Lezersprijs € 79,- p.p.

Exclusief reserveringskosten € 3,75 per boeking. 

 

INFORMATIE EN RESERVEREN:
Deze reis wordt uitgevoerd door Paulusma Reizen. Voor meer informatie of het reserveren van deze speciale lezersreis gaat u naar de website van Paulusma Reizen of u neemt telefonisch contact op met Paulusma Reizen via 0512 – 51 41 74.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »