Dag-/boottocht De Alde Feanen - Leeuwarden

Dag-/boottocht De Alde Feanen - Leeuwarden

Vertrekdatum: maandag 23 april 2018.

Gaat u mee om te genieten van een prachtige dagtocht door Nationaal Park De Alde Feanen, Leeuwarden (culturele hoofdstad van 2018) en het Noord-Friese landschap?

Allereerst varen we door het prachtige natuurgebied het Nationaal Park De Alde Feanen, gelegen in het hart van Friesland. Het bijna 2.300 ha groot laagveenmoeras bestaat uit een zeer afwisselend landschap met meren, petgaten, rietlanden en moerasbossen.

Tegen het middaguur wordt een koffietafel geserveerd. Vervolgens varen wij naar Leeuwarden waar we rond 13:30 uur aanmeren in het centrum. In de Culturele Hoofdstad van 2018 krijgt u voldoende tijd om een goede indruk van de stad te krijgen.

Aansluitend volgt een mooie rondrit door het authentieke Noord-Friese landschap, waar wij enkele Elfstedenpunten passeren. Na een driegangendiner wordt u weer teruggebracht naar uw opstapplaats.

Inbegrepen:

  • vervoer per luxe touringcar vanaf een opstapplaats in uw regio
  • cruise Alde Feanen - Leeuwarden (ca. 3,5 uur)
  • koffie met gebak aan boord
  • lunch aan boord
  • rondrit door het Noord-Friese landschap
  • driegangendiner

Lezersprijs: € 77,- p.p.

Exclusief reserveringskosten: € 3,75 per boeking. Deze dagtocht wordt uitgevoerd door Paulusma Reizen onder ANVR- en SGR-voorwaarden.

Opstapplaatsen:
Burgum, Drachten, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Quatrebras, Sneek, Tytsjerk (E10).

INFORMATIE EN RESERVEREN:

Voor meer informatie of het boeken van deze prachtige dagtocht gaat u naar de website van Paulusma Reizen of u neemt telefonisch contact op via 0512 – 514174. Een e-mail sturen kan ook: info@paulusma.nl.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »